Laat je verleiden door de verrukkelijke smaken van onze bourgondische buffetten. Waar elk gerecht met liefde en passie wordt bereid, om jou een optimale culinaire ervaring te bieden. Van sappige vlees- en romige rauwkosten tot smaakvolle vegetarische traktaties; er is voor ieder wat wils! Proef, geniet en vier het leven met ons bourgondische assortiment.
Het buffet Bourgondisch Proeven bestaat uit:
Ambachtelijke rundvleessalade klassiek opgemaakt
Onze welbekende, heerlijk huisgemaakte rundvleessalade, met een frisse garnering.
Carpaccio met verse pesto, parmezaanse kaas, rucola en een pittenmix
Onze carpaccio wordt bereid met heerlijk, mals rundvlees en verse pesto, deze inmiddels bekende smaakcombinatie blijft een ideaal gerecht voor ieder moment
Dungesneden parmaham met meloenparels
De combinatie van licht gezouten parmaham, met fris-zoete meloenparels is én blijft populair, een bijgerecht van alle tijden.
Aardappelsalade met gerookte zalm, tuinkers en groene kruiden
Aardappel-anders, verfijnd en vol smaak! De combinatie van romige aardappelblokjes, frisse zalm en verse kruiden geeft de aardappelsalade een totaal nieuwe smaakbeleving.
Fijngesneden rauwkostsalade met frisse yoghurtdressing – v
Deze heerlijke friszoete rauwkostsalade, op basis van wortel en spitskool, sluit perfect aan bij de vollere smaken in dit buffet.
Gebraden Betuwse beenham met honing-mosterdsaus
Niets lekkerder dan vers gebraden beenham uit onze eigen regio geserveerd met een zachte honing-mosterdsaus
Ossenhaas in peperroomsaus
Malse ossenhaas, perfect gebakken en geserveerd met een romige peperroomsaus voor een rijke en verfijnde smaakbeleving
Coq au vin met paddenstoelen, knolselderij en laurier
Een rijke geurige klassieker uit de Franse keuken; malse kip langzaam gestoofd in een volle rode wijnsaus met laurier.
Gehaktballetjes in jus
Ouderwetse verwennerij, ambachtelijk bereid. Brengt deze lekkernij smaak én gezelligheid op iedere tafel.
Geroosterde seizoensgroentes met knoflook en thijm – v
Dit onmisbare bijgerecht vol met frisse, warme groenten en verse kruiden maakt elke maaltijd net wat specialer, in elk seizoen.
Aardappelgratin met truffel – v
De verfijnde smaak van truffel geeft dit klassieke gerecht een luxueuze twist.
Aangevuld met:
- Onze befaamde stokbroden
- Plukbrood
- Kruidenboter
- Knoflooksaus
- Whiskey cocktailsaus